Gevelsigning Jacob Hooy

woensdag 07 november 2018

Bij Jacob Hooy in limmen hebben we 3 logo’s op de gevel gemonteerd. Na de schilder hebben we deze logo’s gemonteerd en het pand heeft nu een hele nieuwe look! Gevelletters uit 8 mm acrylox wit en zwart, gemonteerd met afstandbussen.

Fit4Lady bergen

vrijdag 07 september 2018

Voor Fit4Lady in Bergen hebben we 5 ramen voorzien van full color print die zowel overdag als s’avonds, binnen en buiten de aandacht trekt. Binnen hebben we een textielframe met dekodoek gemonteerd, mooie full color print die makkelijk te verwisselen is!

Gevelborden Anoeska de Wit

donderdag 12 juli 2018

Voor Beauty studio Anoeska de Wit hebben we gevelboren gemaakt en met RVS afstand bussen op gevel gemonteerd. Inclusief LED schijnwepers met schemerschakelaars. Zo zullen ze zowel overdag als s’avonds opvallen!

Carwrapping Marcelis Dékavé

dinsdag 17 april 2018

Voor drukkerij Marcelis Dékavé hebben wij  de 2 bedrijfs auto’s voorzien van carwrapping in de nieuwe huisstijl. Een kleurige en opvallende belettering die je niet kan missen!              

Gevelbelettering Inzet werkt!

donderdag 29 maart 2018

Op het nieuwe adres van Inzet Werkt! hebben we de gevel voorzien van logo’s, full color print contour gesneden. Ook hebben we bij de entree mooie acrylaat platen voorzien van logo’s gemonteerd met RVS afstandbussen. Alles gereed voor de verhuizing naar nieuw kantoor!

Gevelplaten C.van Velzen

woensdag 14 maart 2018

Bij banketbakkerij C. van Velzen hebben we nieuwe gevelborden geplaatst. Alupanel platen met RVS-look en voorzien van belettering uit zwart glans vinyl.

Demaco autobelettering

dinsdag 16 januari 2018

Voor Demaco geleverd autobelettering t.b.v. Renault Trafic, uitgevoerd in full color print op zelfklevend vinyl.

Spandoek AMHC

maandag 13 november 2017

Bij de hockeyclub AMHC hebben we een nieuw aluminium frame met spandoek geplaatst. Formaat van het spandoek is 400 x 200 cm een mooi eyecatcher op de club.

Full color print voor Kuyper & Blom

donderdag 28 september 2017

In samenwerking met Marcelis Dékavé van de Communicatie Boulevard hebben we voor Kuyper & Blom makelaars het raam tijdelijk voorzien van geheel full color print. Formaat 173 x 190 cm.

Raambelettering J&S Blondt

woensdag 20 september 2017

Vandaag de raambelettering voor winkel J&S Blondt geplakt. Gesneden uit 3 kleuren zelfklevend vinyl.