Vrachtwagen belettering HETA

maandag 26 februari 2024

Voor HETA / Hetakit hebben we de nieuwe vrachtwagen mogen voorzien van belettering. Geheel in huisstijl en andere auto’s uit 2 kleuren zelfklevend vinyl. Ook opzoek naar autobelettering neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Textielframe Fit4Lady Limmen

woensdag 24 mei 2023

bij Fit4Lady in Limmen hebben we 2 nieuwe textielframes gemonteerd met mooi sfeer beelden op dekostof. Frame formaat 120 x 175 cm, dikte frame 19 mm. Super strak en mooi resultaat en indien nodig snel van doek te verwisselen. Ook geïnteresseerd in een textiel frame neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie.

Textielframe met full color doek

woensdag 17 mei 2023

In de Josephkerk in Alkmaar hebben we voor de bewoners in de hal een textielframe gemonteerd. In dit aluminiumframe is een peesdoek gespannen met full color print. Foto en gedicht over de oude Josephkerk. Formaat van het frame is 300 x 200 cm wat mooi uitkomt in de grote hal.

Gevelletters Hargen

woensdag 19 april 2023

Op het strandpaviljoen Hargen hebben we de noordkant van het paviljoen voorzien van mooie grote letters uit 3 mm zwart Dibond. Deze letters zijn van grote afstand op het strand goed te zien!Samen met de eerder aangebrachte logo’s is het paviljoen nu rondom voorzien van mooie signing.

Gevelletters Merkala

woensdag 21 september 2022

bij Merkala hebben we het logo op de gevel gemaakt. Letters en beeldmerk uit 8 mm Acrylox en gemonteerd met afstandhouders. Het beeldmerk is voorzien van een full color print. Mooi logo op hoog niveau!

Gevelletters strandpaviljoen Hargen

woensdag 29 juni 2022

Mooie gevelletters geplaatst op het strandpaviljoen Hargen, 8 mm dik kunststof letters ‘Acrylox’ gemonteerd met afstandhouders voor mooi en strak eindresultaat.

Maarten Woud – Autobelettering

dinsdag 22 februari 2022

Autobelettering voor hovenier Maarten Woud uit oranje en zilver metallic vinyl. Belettering die opvalt mede door oranje klaver op zwarte auto, geheel in huisstijl van Maarten Woud. Ontwerp, productie en montage van de belettering op de auto. Ook benieuwd naar de mogelijkheden van autobelettering vraag geheel vrijblijvend informatie of een offerte aan.

Hetakit Sprinter H2L2

donderdag 20 januari 2022

Voor Hetakit hebben we de nieuwste aanwinst van het wagenpark voorzien van belettering, geheel in stijl met alle andere auto’s. De belettering hebben we gesneden uit zwart en blauw zelfklevend vinyl. Montage van de belettering hebben we op locatie bij Gomes in Hoorn gerealiseerd, hierdoor kunnen ze na aflevering van de Sprinter deze ook meteen […]

Optie1 Bergen – Textiel frame met verlichting

donderdag 09 december 2021

Een mooie uitstraling van logo of afbeelding is een textielframe met of zonder verlichting. Per seizoen, per promotie of per actie een ander doek. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je de peesdoeken in een handomdraai. Voor Optie1 in Bergen hebben we een frame met Led verlichting gemaakt, hierdoor valt deze zowel overdag als ’s avonds […]

Schildersbedrijf Robin Nieuwenhuizen

woensdag 28 juli 2021

De bus van Robin Nieuwenhuizen hebben we voorzien van belettering bestaande uit logo’s (printen met verloop) en teksten uit zwart vinyl gesneden. Opmaak, productie en montage op de auto geheel in huisstijl van schildersbedrijf Nieuwenhuizen.